Snelle lening: bank of kredietagentschap?

De meeste mensen verwarren banken en kredietinstellingen, maar in werkelijkheid zijn ze verschillend. Als het gaat om consumentenkredieten, delen beide het marktaandeel, waarbij 60% naar de gespecialiseerde kredietverstrekkers gaat. Aangezien de snelle lening meestal deel uitmaakt van de consumptieve lening, zou de aanblik van dit tarief van 60% voldoende zijn om de klant (als een meeloper) in dit digitale tijdperk bij een kredietorganisatie aan te melden?

Wat u moet weten over banken en kredietbureaus

Het is duidelijk dat kredietbureaus beter presteren dan banken. De reden is eenvoudig: hun diensten aan particulieren zijn flexibeler dan die van banken, die aan veel meer wettelijke verplichtingen zijn onderworpen. En snelle leningen zijn een dienst aan particulieren. Bovendien zijn kredietinstellingen vrijer, bereid en in staat om dit soort digitale diensten aan te bieden. Banken daarentegen zijn waakzaam. Zij verstrekken alleen (online) consumentenleningen aan klanten die zij als “beter” beschouwen.

Prêt rapide banque ou organisme de crédit

Onderscheidt Bpost zich van de massa?

Het nieuws van het moment is dat BPost, gemotiveerd door de elektronische handtekening van het krediet, haar initiatief heeft aangekondigd om zich te ontwikkelen in de productie van online krediet. Het is precies in dit perspectief dat zij haar nieuwe aanbod van snelle kredieten heeft gelanceerd, dat zij “snelkrediet” heeft genoemd, maar alleen, “het aanbod zal worden voorbehouden aan klanten waarvan de financiële situatie goed bekend en vastgesteld is”. Dit werd gemeld in Les Echos.

=> Meer weten over de persoonlijke lening van Bpost

Als u al enkele jaren klant bent bij Bpost, kunt u het geluk hebben om een expresse-lening te krijgen. Het bestand met de vereiste gedematerialiseerde bewijsstukken kan dan via internet worden gedownload. Hoe snel het proces ook verloopt, de wet verbiedt elke vorm van vrijgave van middelen vóór 7 dagen na de datum van ondertekening van het contract.

Vergelijk de aanbiedingen voordat u uw keuze maakt!

La Banque Postale is niet de enige die zich als consumentenkredietverstrekker ontwikkelt. Er is ook Orange Bank, die zijn debuut maakt in Frankrijk. Ook de opkomst van online banken laat u niet onverschillig. HSBC is één voorbeeld. U zult zeker verwend worden met deze talrijke financiële instellingen. Online tools helpen u bij uw keuze door te vergelijken. Met deze hulpmiddelen, kredietvergelijkers genaamd, kunt u de concurrentie bespelen. Zij kunnen u vertellen welke bank of kredietorganisatie geschikt is voor u op basis van uw profiel. De vergelijking van aanbiedingen en instellingen wordt vaak uitgevoerd met de lening simulatie die bovendien een verplichte passage is om de adequate snelle lening te verkrijgen. De operatie leidt altijd tot de verzending van de online aanvraag.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *